YFJ – Youth for Jesus

YFJ - Youth for Jesus

Počas dní 15. 7. – 12. 8 sme mohli byť súčasťou projektu s názvom „Mladý pre Ježiša (YFJ)“.  Tento projekt má už trojročnú tradíciu a sme radi, že tento rok sa mohlo aj naše mesto zapojiť do služby pre Ježiša.

Zišlo sa tu veľa mladých ľudí z celého Česka a Slovenska s túžbou odovzdať druhým evanjelium a zároveň spoznať nových ľudí a nadobudnúť skúsenosti. Jadrom projektu bolo tvorené prednáškami, ktoré sa konali päť krát do týždňa v modlitebni cirkvi adventistov siedmeho dňa. Tieto prednášky boli prezentované mladými ľuďmi a boli určené pre každého, kto sa chcel aspoň v kocke dozvedieť o posolstve zanechanom v Biblii. Každý kto mal túžbu a chuť, môže naďalej študovať Bibliu spoločne s kazateľom tejto cirkvi.

V rámci YFJ prebiehali aj Dni zdravia, počas ktorých si bolo možné urobiť merania krvného tlaku, cholesterolu, pulzu. Takisto boli pripravené testy životného štýlu, ľudia sa mohli osviežiť pri stánku s vodou, príjemným prekvapením boli masáže a na záver návštevníkov čakalo vyhodnotenie a duchovné poradenstvo.

Počas tejto akcie boli pozvaní Radim Passer a Kornelius Novák, ktorí nám vyrozprávali svoje životné príbehy. Viac sa o týchto skúsenostiach môžete dočítať na našej webovej stránke.

Zúčastnení mladí ľudia mali samozrejme čas aj na oddych a zábavu. Každú stredu a nedeľu boli pre nich pripravované rôzne výlety ako jaskyňa Jasov, Bukovec, Zádielska dolina či Slovenský  raj. Sme radi že sa táto požehnaná akcia mohla konať práve u nás a tešíme sa už teraz na ďalšie YFJ v Banskej Bystrici.

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *